Legyen Ön is kórházunk betege!
2006. május 04. írta: Bangkok Charlie

Legyen Ön is kórházunk betege!

Hát nincs is ennél jobb hely Bangkokban, nekem elhihetik!Már a thai tévében is furcsa volt a reklám, ahol egy bevert, véres fejű ember teljes erejéből mosolygott és bizonygatta, hogy ennél a kórháznál nincs jobb. A reklám másik verziója minden nap a Bangkok Post címlapján köszönt engem, erről csináltam is egy fotót. Sajátos megközelítés, mint említettem már, a thai reklámok nagyon viccesek. Nekem azért nem nagyon jutna eszembe egy összevert vagy balesetet éppen túlélt emberrel reklámozni egy kórházat. Persze lehet, hogy azért teszik, mert a nagyobb bangkoki – természetesen magánkézben lévő - kórházak lazán kenterbe verik a magyar egészségügyet, de nem túlzás, ha azt mondom amerikai vagy nyugat-európai színvonalú szolgáltatást nyújtanak. Újabb fotók helyett három link, ahol ha a külföldi – turista, vagy expat - bajba kerül, garantáltan jó ellátást kap: Bangkok Hospital, Vejthani Hospital, Bumrungrad International Hospital.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robi 2006.05.10. 11:00:45

Szia!

Esetleg tudsz arról valamit, hogy ottnai kórházban fogadnak-e külföldről munkaerőt?

Bangkok Charlie · http://thai.blog.hu 2006.05.10. 17:58:55

Szia!

Konkrét infóim nincsenek, de megnéztem a Bumrungrad oldalát, ahol vannak álláshirdetések és nem mindenhol szerepel a thai nationality kitétel, ami jót jelent. Írj nekik emailt mindenképpen! Milyen munkakörre gondoltál?

Robi 2006.05.10. 18:15:36

Orvostanhallhgató vagyok itthon Magyarországon, szóval még végzés előtt állok. Nem feltétlenül szeretnék az országban maradni, de nem feltétlenül akarok Nyugatra menni sem és amiket írtok Thaiföldről(mondjuk eddig főleg robymus blogját olvastam), az igazán szimpatikus.

DeeJay 2006.05.10. 23:48:31

Thaiföld elég jó hely lehet. Ha én oda vetődnék olyan csajt is meg tudnék fűzni, amilyenről itt max akor álmodhatnék, ha milliomos palánta volnék. Van egy olyan érzésem, hogy az ottani nők 1000x romantikusabbak az átlag magyarnál, főleg mivel az ottaniak közül nagyon sok szexiparban dolgozik, elviszik, "közösülnek" vele (hogy ne trágárkodjak öncélúan), adnak neki némi pénzt (akiktől hallottam, kb $50-$100 egy alkalom, a nő megjelenésétől, rutinjától, korától függően. Persze szerintem még az iskolai végzettség is számít, gondolom egy idegenforgalmit végzett nő nem fog szaros $50-ért lefeküdni valami modortalan tuskóval, maximum $120-ért...)

Nameg, "udvarlok" neki (a szó klasszikus értelmében, amit mifelénk nem túlzottan díjaznak sajnos) akkor viszonylag rövid úton célba lehet érni. Ezt meg egy srác mesélte a neten :D Ő találkozott egy diszkóban egy csajjal, táncoltak, aztán dumáltak. kb. 2 hétig randizgattak, bókolt neki, meghívta ide-oda (buliba, moziba, étterembe) aztán összejöttek (és állítolag nem is került hú de nagyon sokba a mozi meg a buli beugró meg étterem sem) Szal fillereket költött, ultra kedves volt, és máris lett egy szép és okos barátnője, aki nagyon kedves is.

Na erre varrjatok gombot emberek :D aki ezt itt BP-n megcsinálja, annak megnézem hogy milyen nőt szedett fel és mennyibe volt neki ;Đ;Đ;Đ

DeeJay 2006.05.10. 23:50:23

Jah és a sok tapló fehér turista sokszor még a csaj keresztnevét se kérdezi meg és még azt se mondja hogy "iszonyat jó vagy baby" vagy hogy "nagyon szexi csaj vagy baby" vagy hasonlókat

Bocsi az OFF-ért.

Bangkok Charlie · http://thai.blog.hu 2006.05.11. 06:39:04

DeeJay: ide is beírom, ne off-old szét kérlek a blogot. A nem témába vágó hozzászólásokat törölni fogom.

Robi: Mint itt is láthatod, azért a Thaiföld kép elég vegyes. Ráadásul nagyon más turistaként és itt élve. Hallottam egyébként már magyar orvostanhallgatóról, aki Nepálban töltötte a gyakorlatát. De ha Bangkokban szeretnél ilyesmit, az biztos, hogy az itt említett nemzetközi kórházakban sokkal magasabb színvonalú szolgáltatással találkozol, mint otthon.