Családi dráma, három halottal, turista áldozattal
2009. május 05. írta: Bangkok Charlie

Családi dráma, három halottal, turista áldozattal

Véres szerelmi dráma zajlott a turisták által jólismert Khao San Road sarkán. A 44 esztendős Surapan Kritsamphan hétfő éjjel látogatta meg a Tanao Roadon ruhákat áruló ex-feleségét, a 35 éves Yupadee Laphanant. Az egykori férj szerette volna rendbehozni kapcsolatát az asszonnyal, aki viszont már lezártnak tekintette a történetet. A féltékeny férfi fegyvert rántott, lelőtte az asszonyt, valamint az éppen ott lévő 19 éves fiukat és az asszony aktuális barátját, a 33 esztendős Arkom Surojwongot. A thai féltékenységi drámának volt egy farang áldozata is, egy 21 esztendős svéd turistalány a hátába kapott egy lövést – őt azonnal kórházba szállították, a jelentések szerint nincs életveszélyben. Az thai-exfeleség és a fia a helyszínen vesztette életét, az új barát pedig kórházba szállítás közben hunyt el. A tettes elmenekült a helyszínről.

A döbbenetes féltékenységi drámában ezúttal a helyszín a legmeglepőbb. A Tanao Road közvetlen a Khao San Road mellett van, az eset pedig a Burger Kinggel szembeni oldalon történt, a pólóárusoknál. A környék éjjel-nappal tele turistákkal, s ennek megfelelően vannak azért rendőrök szép számmal. Egyáltalán nem számít zűrös vagy kétes környéknek, sőt.

Szomorú ezt leírni, de a féltékenységi jelenetek egyáltalán nem ritkák Thaiföldön, tény, hogy nem sűrűn durvulnak el ennyire. Egy biztos, s ezért is írtam a hírt, ha thai veszekedést, verekedést látunk, mindig érdemes figyelni, s okosabb távolabb vonulni, mert soha nem lehet tudni, mikor kerül elő a pisztoly. A fegyverhasználattal reálisan lehet számolni, hogy mást ne mondjak, egy napja Pattayán raboltak ki egy aranyüzletet, AK-47-es géppisztolyokkal.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AdmiralRobert 2009.05.05. 17:14:06

Részvétem az elhunytaknak. Az elkövetőnek pedig példás büntetést kívánok.
Az AK-47 pedig nem géppisztoly (SMG), hanem gépkarabély (AR).

nemuccaszoc 2009.05.05. 17:41:06

Itt is történnek drámák szerintem az ifjak szívében, csak kevésbé véresen.

blöki.hu · http://www.bloki.hu 2009.05.05. 19:18:15

Ezek szerint mindenhol vannak elmebetegek. Nahát.

magyari 2009.05.05. 21:16:51

Drága Hamlet79. Már miért ne lennének Thaiföldön - is - elmebetegek? Békés nép - narkóval, szexturizmussal, pedofíliával, és-a-többivel. Meg nekik a maguk baja, hogy most ne említsem a jelen kormány korrupcióját. DE.
Thaiföld SOHA nem kezdett háborút mások ellen. "Csak" védte határait. A thaiok többsége békés (a százalékot nem tudom, persze), mosolyog - mégha piszok-fáradt is.
Bangkok? RÉMES! Egy Budapestnél kisebb delta-torkolatban él 12 millió ember. A többség bádog-házakban, laktam ott! Minden centiméter számít. Hát hogyne mennének egymás torkának? És miért oly "fontos" hír, hogy egyvalaki lelőtt egyvalakit? Miért? Mi a faszt csinál itt a "jobbik" vagy annak nyúlványa? Mármint szeretett hazánkban?
Óva intelek a médiákok felelőtlensége kapcsán. A "hír", a minél zaftosabb hír a fontos. NEM a LÉNYEG!

Bangkok Charlie · http://thai.blog.hu 2009.05.06. 13:39:49

@magyari: Húha, világért sem szeretnélek összezavarni, de milyen delta-torkolatról beszélsz?

www.bangkok-hotel.ws/images/bangkok_map.gif

Bangkokot egy folyó szeli ketté, láttam már többtucatnyi térképet, de deltát még a google műholdképein se találtam. A népességet általában 5-10 millió közé szokták tenni (előbbi csak Bangkok, utóbbi a környező tartományokkal együtt). A többi dolgot inkább hagyjuk.

ethan blow 2009.08.04. 18:02:27

Bangkok Charlie

én az egészet nem értem, amit magyari írt, bevallom :)
süti beállítások módosítása